No milk today.

Jag har tappat lusten att blogga. Det verkar som om svenskar bara vill läsa modebloggar, och andra oerhört ointressanta bloggar. Och inte min... Tack, Sverige, för att ni än en gång lyckats!

Idag läste jag något intelligent som Alex Schulman skrivit, det var första gången. Han skrev något i stil med att Blondinbella borde skärpa sig, och att alla unga som var med i MUF är läskiga. Sant, Alex, du lyckades för en gångs skull!


Jag hatar er: Modebloggare, modeslavar och dumjävlar. Tack, för mig.

Okej.

Jag och min käre rådgivare Mackan hade ett intressant samtal nyss och bestämde att jag gick över gränsen på mitt förra inlägg. Jag ber därför om ursäkt (iallafall officiellt) och lovar att aldrig göra ett övertramp igen, iallafall inte den här veckan.

Jag hoppas innerligt att besökaren som hann (på grund av mitt alldeles för långsamma Internet) besöka mig och troligtvis läsa inlägget, besöker mig igen och får se hur djupt ledsen jag är. Förlåt, förlåt, men även den bäste kan fela. Och nu är det verkligen bevisat, eftersom jag är den bäste och jag gjorde fel.

Har dessutom feber, det kanske är något jag kan skylla på, och kanske yrar lite. Men man vet aldrig.

Hare gött, hej!

Idag:

En lärare är alltid en lärare.

Jag har fått en dålig attityd, tydligen.

Does it look like I give a shit? Näe, trodde inte det heller. En dålig attityd har jag alltid haft, på gott och ont, men att jag får skäll (TRE GÅNGER!) för ett skämt är ju skam på torra land. Dessutom var skämtet inte ens elakt, jag sa bara att jag var cool. För den delen var det egentligen inget skämt, jag är cool.

Dessutom gör det ingenting om jag får fler fiender. Eftersom jag har tagit bort en fiende från min lista (person nummer 1) så finns det gott om plats med fler. Japp. Tänker förövrigt fortsätta med min "dåliga attityd" om inte göra den värre, vi lär se.

Har förresten fått ett skavsår på mitt skavsår, det brinner som elden (eller som hatet i mitt hjärta). Och jag har ju inte ens börjat träna än. Kul, kul. Iallafall bra för vägen till Fat-life.

En liten sak till: Såg Björn Gustafsson på Parlamentet igår, han var kul men översminkad.


Hare gött, hej! (Har ni, trogna läsare, för övrigt observerat att jag missat mitt fina avslut på de två föregående inläggen?)


Förlåt,

att jag drar uppmärksamheten från mitt Fat-life inlägg (som ni dock bör läsa ändå)! Men nu är jag irriterad, på riktigt. Jag är irriterad på en massa saker, varje dag, visserligen. Men nu börjar det här gå över gränsen. Nu börjar du gå över gränsen. Man blir inte smickrad av att folk härmar en, my ass heller, man blir bara sjukt less. Och arg. Skulle jag skriva en världelös modeblogg (alla modebloggar är värdelösa) så skulle jag förstå det. Men nu är är det ju inte så, jag skriver ingen förbannad modeblogg och jag driver ingen förbannad trend. Jag är jag och du är du. Det är en sak att du klär dig likadant, för visst: Vem köper inte saker på H&M? Jag köper alltid det billigaste, nästan, och tydligen gör du också det. Men då du ska försöka bete dig likadant (FAIL förövrigt) så är det ju bara helt sjukt. Och att du ska gå samma linje? Okej, den där meningen avslöjade säkert vem det var. Men skitsamma. Ta åt dig för helvete!

FAT-LIFE.

Jag kommer bli fet. Alltså inte sådär gulligt rundnett som tamter är, utan gräsligt överviktig. Fetma-tjock. Mamma säger att jag väger mer för att jag fått muskler, men vadå - xbox muskler eller? (BODY BUILT BY...ingenting).
Jag har dock inte bestämt mig för om det är dåligt eller bra. Så jag tänkte skriva några för- och nackdelar.

Bra saker:
1.Om jag blir sjukligt fet så får jag en permobil, förhoppningsvis gratis av staten.
2.Jag blir antagligen arbetslös, eller får arbeta hemifrån (jag kan bli som Schulman och skriva en enormt tråkig blogg, men med enormt många läsare).
3. Jag behöver aldrig mer träna. Om jag blir fet så tänker jag stanna fet.
4. Jag får fler vänner. Folk tycker om att umgås med tjockisar, så att de själva verkar smala.
5. Jag kan vara med i Tjockholmen och bli känd. Eller i värsta fall 'Du blir vad du äter'.
6. Istället för att köpa kläder kan jag köpa tält från Rusta. Billigt billigt!
Listan kan göras oändligt lång! Det finns massor med bra saker med att var överviktig.
 
Dåliga saker:
Ärligt talat så kommer jag inte på en enda dålig anledning med att vara tjock. You got to gillar tjockisar! Dessutom får man säkert en extra stol på flygplatsen, gratis! Eller nu kom jag på en dålig sak: Jag tror att man snarkar om man är tjock, dessutom kan man få otäcka liggsår. Men skitsamma. Fat-life here I come!


Böckernas bok!

Jag tänker skriva en bok, för jag äger. Kom på en idé idag, och skrev ett par (typ tio) sidor. Inte mycket, jag vet - men jag var faktiskt med Monstret samtidigt. Så jag tänkte bara varna er, eller något, eftersom det är ni (mina trogna läsare) som blir tvugna att köpa den. Jag vet att ni vill!

Imorgon ska jag (eller vi, min klass dårå) sälja fika. Jag gissar på att det antingen kommer gå asdåligt eller asbra. Inte normalbra, alltså. Men we'll see. Just nu vill jag inte ens på klassresa, nu vill jag helst vara alldeles ensam i ett vitt rum. Eller något. Ensam i allafall, rummet kan lika gärna vara svart. Eller blått. Eller rött.

Hare gött, hej!

Är jag en astronaut?

Är jag så ensam? Har Kent på hjärnan, dock bättre det än "Everytime we touch I get this feeling".

Är fortfarande pank, och idag kom våra klasströjor. 440 kronor var ska vi betala, och dom är säkert asfula. Kul. Dessutom får jag mina pengar den 21, och dem vill jag inte spendera på fula tröjor till en ful klass. För fan.

Hare gött, hej!

Grönt te is teh shiet.

Här sitter jag igen, med skavsår och grönt te. Eller? Det är verkligen inte "igen" för jag är inte typen med varken skavsår eller te. Men te är gott och springa är skönt (fast jag skulle föredra att vara utan skavsår). Men skitsamma. Imorgon ska jag och min käre vän Oskar gå ut och gå, halv 7. Så det betyder att jag måste kliva upp 6, mata Svea och sen gå till lägenheten. Jobbigt, men det är ändå värt - Gå är nice och Oskar är nice. Kul att man börjar umgås med folk (alltså mycket, jag och Ossy är ju nästan bästisar nu) sista terminen. Så typiskt mig. Har föresten dessutom börjat umgås mer med Elvira, just nu - sista terminen, och insett hur sjukt bra vi kommer överrens! Vi satt hela engelskan och pratade, en timme alltså, om allt möjligt. Det var ganska kul, dock inte för mitt spec. Inte mycket gjort, fast ändå mer än förväntat. Deru!

Ändrade iallafall gymnasie idag, det blir samhälls efter allt. Samhälls i Lycksele. Fast det har jag säkert nämnt förut, men bara för att vara helt ärlig: Samhälls it is! Hoppas bara mamma hittar en fin lägenhet åt mig, och att jag får vänner. Annars har jag ju alltid min reservplan: Att stalka Oskar. (Fredrik tänker jag vara med ändå, och kanske Macro...uh, Marco).


Mmmh, grönt te. Jag tänker direkt på Björn.... Mmmh, 4 Oktober. Då fyller Häggbom år! Och den 23 juli fyller jag år, shit våra födelsedagar är bäst! (Håkan + Kent på min...?) Elin fyller år på Torsdag, hoppas hon älskar min present - för det gör jag! Fast hon älskar mig nog om jag ger henne en dålig present med, vilket jag inte kommer att göra, men ändå. En riktig kompis är allt vad hon är, kommer sakna henne asmycket om hon går i Umeå!


Hare gött, hej!

mamma, smurfar & hästhuvuden.

Min mamma äger! Iallafall ibland... Idag räddade hon iallafall min dag, och hittade koden (så att jag kan ändra gymnasieval)! Scooore! Nu kommer jag alltså gå samhälls i Lycksele, inte Afrika dessvärre... Jag kommer bli en mobbad pluggis utan vänner, men då kan jag iallafall stalka Oskar. Då ska jag äta lunch med honom varje dag, förfölja honom genom skolan och lägga ett hästhuvud i hans säng. Jag längtar, dessutom ska han ju gå estet och där finns det iallafall en snygg grabb. Jag kommer lätt kamma, bara Oskar inte berättar om hästhuvudet. Då kanske han (snygg-grabben) tror att jag är helt "craze" och inte vill vara med mig. Och då kanske inte Oskar heller vill vara med mig... Hästhuvudet kanske inte va en sån bra idé ändå. Bara i teorin, men inte i praktiken.

Förresten så har vi inte fått våra tröjor än (som man har då man går ut, som folk får skriva på och så). Det suger Rubenballe! För jag ville ha den, eller dom. "Hårt och meningslöst, "Fem IG är fler än fyra MVG" och "Det är bara så, vissa är bättre än andra".

Med dem orden sagda så antar jag att intressesmurfarna hoppar runt av glädje, skriver några anteckningar och får lite lön av gammelsmurfen.

Hare gött, hej!

Magnus Betnér

still going strong, fortfarande roligast.

"Vad säger du om att Anna Nicole Smith har dött?"
"Tja, Carolina Gynning säger att Victoria Silvstedt är hennes idol, och Victoria säger att Anna Nicole är hennes. Det är bara att hoppas på nån slags kedjereaktion".

Det är tråkigt att jag är pank, för han och André Wickström (som faktiskt är den enda som är på samma nivå, nästan iallafall, som Magnus) var i Umeå iförrgår. Och jag var pank, då med. Det suger. Fast det hade varit värre om det bara varit dom och de hade haft lång tid på scenen var. Nu hade de ju bara 10 min var, och dessutom var det massa andra komiker också. Tur i oturen, eller något.

Otur i turen, är ju något som också hände mig. För ett tag sedan hittade jag en skitsnygg klänning i en katalog, och igår fick vi ett sånt där "reablad" från den katalogen, och det är rea på klänningen. Så igår tänkte jag beställa den, och ha på examen. Men så kom jag på att min kära mormor ska sy en klänning åt mig. Damn, liksom. Men funderar på att beställa den ändå, man kan ju ha den vid ett annat tillfälle. Men haken med klänningen (som jag tänkte/tänker beställa, dårå), är att jag verkligen måste "komma i form" för att bära upp den. Och det orkar jag verkligen inte. D'oh! Fast iofs var det ganska kul att spela volleyboll/basket/fettoboll i två timmar, i torsdags. Men det är ju jobbigt att ha träningsverk varje dag. Men ska man vara fin får man lida pin.  (Lol, jag är ju naturligt fin)

Hare gött, hej!

HELLO AFRICA, TELL ME WHAT YAH DOIN.

Idag är jag pank, som så många andra dagar... Men nu känner jag mig verkligen pank, alltså på rikitigt! Jag har typ 140 kr på kontot och inga cash.

Hittade dessutom en linje i Afrika som jag vill gå. Lyckat, det är typ äkta den enda jag vill. Skickade ett mejl idag, som jag fick svar på nyss, och de undrade om jag redan gick i gymnasiet (var det ett krav?) svarade iaf att NEJ, det gör jag inte. Och så skrev jag vad jag hade tänkt söka till. Och min adress. Tänk om han stalkar mig nu, rektorn alltså? Men skitsamma, han är liksom i Afrika och jag kommer ändå inte att få gå för mamma. Dessutom är jag ju pank, hur i helvete kan man betala kostnaderna då? Utbildningen är iofs gratis, men mat och rum kostar ju... + flyg.


Hare gött, hej!

Helvetesdagen

Åh, nej. Jag insåg just att imorgon (eller egentligen idag) är det helvetesdagen. Fan.

2 månader, eller så, kvar.

Idag insåg jag att vi snart slutar skolan, efter nio tråkiga år, och egentligen skulle jag kunna skriva ett smörigt inlägg om hur mycket jag kommer sakna allt. Men låter det som mig? Nääe! Därför tänkte jag istället lista sakerna jag inte kommer sakna, iallafall topp 5. Så, varsågod!

En del av sakerna jag inte kommer sakna med Fredrika:
1.
Tråkigheten, det så kallade "lugnet". Visst kan det vara skönt med lugn, men efter nio år så är man ganska (miss)nöjd. Faktiskt. Tråkigt, tråkigt, tråkigt.

2.  Du! Här krävs inga namn, men om man känner sig träffad så är det säkert du. Annars kanske det är någon annan. Men som jag (egentligen inte) brukar säga: Ju fler man träffar ju bättre!

3. Lärarna (förutom Lisbeth, Ingegerd & Monkan!)... Visst, ni har säkert lärt mig en del bra saker. Men visst var det en överraskning, att så okompetenta lärare kunde få fram en sån perfekt elev som jag? Haha. Iallafall så kommer jag väl sakna Agneta lite också, eftersom jag faktiskt har ett stort kunnande inom hennes ämnen. Eller något.


4. Onsdagar, eller som vi brukar kalla det "Helvetetsdagen". Onsdagen är kopplad till ordet gympa. Och gympa är det värsta ordet i världen. Jag har aldrig mått så dåligt som jag mått i den gympasalen. Jag har aldrig kännt ett sånt stort hat, ett så starkt och innerligt, brinnande hat. Fy fan.

5.  Badresorna. Jag hatar egentligen inte att bada, men jag hatar Åsele och jag hatar badhuset och jag hatar badmästaren och jag hatar badbyxor och jag hatar duscharna och jag hatar det äckliga golvet och jag hatar den fula bussen och jag hatar den äckliga busschauffören och jag hatar att vi slutar mycket senare än vad vi egentligen ska och jag hatar blött hår som fryser till is på grund av dåliga hårtorkar och jag hatar att kliva i vattnet med strumporna. Och jag absolut älskar att vi inte ska bada mer där. Någonsin.


Hare gött, hej!


ORSAKER.

Egentligen hade jag nu tänkt klaga på folket (människan) som säger att jag aldrig sover. För det gör jag visst! Och att jag, för att citera, "Aldrig sover, är sur och inne på Internet hela nätterna". Jag tänkte nu smutskasta människan som sagt det. Men sen insåg jag en sak: Jag är sur, jag sover inte så mycket och ibland händer det att jag fastnar vid datorn längre än vad som är tänkt. Men nu ska jag reda ut varför det är så, och orsakerna:

1. Jag är sur. Här skulle jag kunna skriva att världen suger och att jag mår dåligt och vill dö, och att det inte alls är lika synd om barnen i Afrika som det är om mig. Men ärligt talat: Världen suger inte, det är människorna i världen. Deras uppdrag är att göra mig arg, säga korkade saker och vara bättre än mig. På helt obegripliga saker dock! Och hur går det ihop egentligen, hur kan man säga korkade saker men ändå vara bättre än mig?! Men idag bestämde jag iallafall att jag ska sluta vara ironisk. Trots att det tar emot. Men folket här förstår inte min ironi, det är alltså waste of time att försöka vara "rolig" på andras bekostnad. Eftersom de inte förstår det. Jag ska istället bli otroligt djupt, sluta umgås med folk och börja skära mig. Hehe! Nej, det ska jag inte. Varför karva i något perfekt? Jag ska istället börja ignorera korkade kommentarer, andas till tio istället för att ge svar på tal OCH acceptera överspeedade människor som vill svara på allt. Så, nu var årets nyårslöfte gjort.
Slutsats: Jag är sur för att korkade människor gör att världen suger.

2. Aldrig sover. Jag sover visst! En tid tillbaka så hade jag enormt svårt att sova, men det vet jag inte riktigt vad det berodde på (Red Bull, Kaffe, Cola?)... Iallafall har jag fått tillbaka mina förra sömnvanor och sover istället mer än normalt. Jag sover så länge som möjligt på morgonen, sover då jag kommer hem från skolan och på kvällen (med undantag idag, och några fler dagar) så lägger jag mig ganska tidigt.
Slutsats: Jag sover alltså visst, människor fungerar inte utan sömn. Och är det något jag gör så är det att fungera.


3. Är inne på Internet hela nätterna. Visst, det har hänt att jag har varit uppe till 3 fastän det är skola dan efter. Ja, det har hänt! Men det är typ 3 gånger på nio år, give me a break! Jag har dessutom ganska rimliga orsaker varför jag är inne på Internet så länge:
Häggbom - en av mina roligaste vänner, är lika pigg som jag på natten. Vi kan se på klipp från youtube, diskutera livet och andra viktiga saker. Som att citera Soran Ismail (som förövrigt är bäst i världen!).
Youtube - min älskade favorit nattsida. Det finns ingen varmare relation än den mellan mig och "tuben". Tillsammans är vi oslagbara! Under de få nätter jag har tillbringat med "tuben" så har jag lärt mig flera Parlamentet avsnitt utantill, skrattat oändligt många gånger och insett att livet är värt att leva. Okej, där kanske jag tog i. Men youtube i mitt hjärta! Det finns inget lika kul... Nästan.
Slutsats: Det har hänt! Men inget dåligt för något bra med sig: Nu kan jag nästan citera alla Björn, Soran, André, Magnus & Johan-klipp som finns! Deru!

Det finns alltså egentligen inget negativt med att vara som jag. Men eftersom jag bättrar mig hela tiden så kommer jag nog bli helt perfekt inom kort. Oklanderlig, odödlig & o...pigg. Eller något.


Kära vänner och ärkesfiender!

Idag upptäckte jag en nytt ord, ett nytt favorit ord alltså: Tripoli. Det är egentligen en huvudstad i Libyen, om jag inte minns fel, så man kanske inte kan säga att jag upptäckte det. Men jag fann det iallafall. Tripoli, melodi, ett hjärta med hål i. Upptäckte ännu en sak: Jag är helt fruktansvärt dålig på att läsa kommentarer, eller... jag läser dem (älskar dem meeegamycket!) men jag förstår inte vad det står ibland. Eller... Ja, jag är helt enkelt dålig på att läsa dem, trots att jag läser dem. Hehe.

Vi har förövrigt SO prov i morgon, geografi. Det var faktiskt på den vägen som jag fann Tripoli! Iallafall så är det 51 länder och 30 "natur-saker" som vi ska kunna. Jag kan Nilen, Kilimanjaro och typ...9 länder och huvudstäder. Det kommer inte direkt gå bra, kan jag lova! Dessutom hoppades jag på ett MVG i geografi, men om det här går som jag tror så får jag förhoppningsvis iallafall behålla mitt VG. Men då ska jag ha tur. Geografi är nog det sämsta SO-ämnet, alla tider. För man ska liksom komma ihåg namn, and that's it. Man vill ju hellre veta om ekonomin i det landet, befolkningen osv. Men icket! Nej, man ska sitta och vrålplugga i flera dagar (eller som jag, sista dagen - men då går det som det går också!) för att sedan skriva ner all kunskap på ett papper och Vips! Tre dagar senare så är man tom på Afrika-kunskap. Fast vi ska iofs ha ett arbete också, "Winners & Losers" om varsitt land i Afrika, det kan ju vara intressant. Fast jag vill helst ha om Liberia, men eftersom jag gjorde ett speciealarbete om det i 7an så antar jag att jag inte får. För... Det går ju bara inte. Så nu står det mellan Sierra Leone, Elfenbenskusten och...tja, nåt annat. Något förslag kanche?

Igår såg jag på "När lammen tystnar" på trean. Eftersom jag redan läst boken, och dessutom fortsättningen, så tänkte jag bara fördriva tiden med filmen. Men den var faktiskt ganska bra, och Anthony Hopkins är ju en sjukt bra skådespelare! Om jag inte redan valt Tarantino på engelska spec;et så hade jag nog tagit honom. Men Tarantino duger ju (mer än duger!) också...

Nu väntar jag mest på att klockan ska bli nio, så att jag kan se mitt älskade Parlamentet. Innan dess kommer förhoppningsvis min kära mor hem - så att vi kan möblera om, och flytta ut helvetesdatorn från mitt rum. Jag längtar! Hoppas dessutom att jag får den skabbiga fåtöljen (fotölj?) av mormor, så att jag kan ha den i hörnet. Eftersom jag ska flytta det överdrivet fula skrivbordet ut, ut, ut härifrån så får jag ju plats. Men mamma hatar fåtöljen.
Goda nyheter också, får kaanske tag i en lägenhet i Umeå! Men det är bara kanske (typ 1% chans). Iallafall så hoppas jag, håller tummarna, att jag får den. Men antagligen blir det inte så, eftersom det ... ja, det finns iallafall en hake. Som är alldeles för krånglig att förklara. Men yeah, om jag får tag i den så äger livet. Då slipper jag Lycksele!

Bara såru vet.

Jag såg nyss på "Så ska det låta", insåg att han från Hammerfall (?) är ful och att Brolle Jr är snygg. Det jag ville komma till var iallafall att jag borde få vara med i programmet. Fast nu, för nästa vecka är det försent! Varför? För då ska Molly Sandén vara med, och då blir hon den yngsta som varit med. Någonsin. Förut var det Amy Diamond, men hon är säkert typ två dagar äldre eller något. De ser iallafall nästan likadana ut. Skillnad? Gluggen. Och att den ena har träffat Christer "Kristus" Sjögren. Det är dom två största skillnaderna. Sen tog dom slut, och där börjar likheterna.

Linda Rosing... För att citera Magnus Betnér "Hur kan man vara känd för att vara snygg, när man är så jävla ful?", Ja det är banne mig frågan. För att hon kontaktar pressen varje gång hon och Fadde (Fabbe?) gör slut, och, såklart, för att hon knullade i tv. Jahaja, smart drag. Eller? Hon hade två barn då, nu vet väl ingen... Och de såg säkert på Big Brother för att se på mamma. Hur kul är det då att se sin mamma vara "intim" med en full idiot med hockeyfrilla? Jadu, way to go Linda! Men det finns ju massor med sådana kändisar, som om svenskar bara suktar efter att se storbystade puckon med sönderblekt hår. Natascha, Carolina och fler. Olinda kanske en hette (Belinda?), jag har faktiskt ingen aning.. Fast som folk brukar säga då man klagar på någon, "Men oooorrrkaaah skriva ett helt inlägg om Linda för att du hatar henne? Lillaaah gumman, hon ÄR mer än dei!". Ja, hon är banne mig mer än mig. "Less is more (she's such a whore!). Men ärligt talat, jag känner inte Linda Rosing privat. Jag har ingen aning om hur hon är som människa, men det är klart att man kan dra slutsatser. Är man med i Big Brother så är man, det är ingenting man kan ändra på. Men blir man dessutom "kär" i en hockeyfrilla då är man ju fan skyldig.

På tal om blondiner så tänkte jag att det var dags att ta upp Blondinbella igen. Moderatbruden med ett eget företag, "BlondinBella AB". Och som tänker stämma alla som gör narr av henne. Lycka till vännen! Tycker dock synd om dem som har henne som förebild, de som är stammisar på hennes blogg (istället för min, jag menar, wtf?), med kommentarer som: "Jag älskar din blogg! När kommer korten från Stureplan?" Nej, jag har ingen aning. Men vem fan bryr sig? Hon kunde ju inte ens skriva ordet skoter i plural. Vill man verkligen vara känd för ingenting? Hon har iofs en ovanligt "snygg" (haha, my ass!) pälsmössa. Det ser ut ungefär som en död jättechinchilla. Fint.

Dessutom är ju märkeskläder så himla häftigt. En gång sa min släkting till mig "Men vadå? Hur stort är Fredrika egentligen? Jag menar, det finns väl ingen som har en JL tröja direkt? Såå litet är det ju!". Jaha, så nu har man börjat definiera storheten på en by med hur många JL tröjor det finns? Fy fan vad stort Stockholm måste vara!

Dancing Undercover

Jag är skiträdd för att visa mina dikter (jo, jag är så sjukt djup att jag skriver sånna!) för andra. För att dom ska tro att den/dom är tillägnad till den personen, som får se dem alltså. För det är dom ju antagligen inte. Och man vill ju inte ge falska förhoppningar (rädslor?) till någon. Så jag vill ha dem för mig själv. Eller en har ju fått läsa, men hon förstår ju att jag inte menar den. Tur för det, annars skulle dom bara ligga & skräpa. Fast det gör dom ju ändå, för hon har ju bara fått tre nya. Men jag tänkte faktiskt visa två andra, men nja... Varför ska hon behöva besvära sig med sådant? Att läsa skit som antagligen är...skit. Ja. Tack för mig.

oh nose!

Idag försvann matsedeln. I vanliga fall skulle jag inte tycka något alls, om det hade varit vilken annan vecka som helst skulle jag inte ha reagerat. Men nu... Och ni ska få veta varför. Med hjälp av min och mackans sjukt roliga humor så är det väldigt fint skrivit "EMMA ÄR EN BAJSKORV....ELIN MED!". Och eftersom de aldrig brukar ta ner matsedeln innan fredag, och i dag är det onsdag, så antar jag att vi kommer få skäll. Jag kommer skratta, Mackan kommer bli generad och rektorn arg. En helt vanlig skoldag, med andra ord. Imorgon alltså, imorgon kommer vi få skäll. Kanche.

Cool pistol.

Jag borde hitta en coolare avslutningsfras än "tjing!", men det är ett så oerhört trevligt sätt att avsluta ett inlägg.

Något som däremot inte är oehört trevligt är mina gympakläder, som jag inte tog hem innan lovet. Unfresch! Jag kommer dö imorgon, och kanske några fler. Stackars satar.

Tjing!

27 cm @ hotmale.com

Jag läser en väldigt ospännande bok just nu, "Sportlovet" med ett slalomläger för kristna ungdomar som tema. Det är helt sjukt ointressant, men eftersom jag har läst mer än hälften orkar (vill inte, det är emot principen) jag inte sluta läsa den. Dessutom gillar Monstret den, tyvärr. Men en positiv sak är iallafall att författaren har ett mysigt namn, men boken är inte direkt ett tidsfördriv att dö för.

Jag vill ha en intressant blogg. Frågan är bara: Hur gör man för att lyckas? Måste man vara snygg också? För det är ju otroligt intressant att läsa en snygg persons blogg, oberoende på innehållet. Eller? Vill dock tacka min trogna Häggbom som tycker att jag är bättre än Perez Hilton, och det är ju något man inte hör varje dag. Därför föreslår jag att ni också tycker så. Och kommentera kan ni göra också. Tack.

Jag (yes! ett tredje stycke med "jag" som första ordet - visste du föresten att de flesta människor har deras eget namn som favoritord?)... Nej, nu glömde jag vad jag skulle skriva. Damn!

Iallafall så ska nog självmordstjejen ta självmord idag, dag 35 - istället för dag 90. Irriterande. Men Häggizen tror att det är ett aprilskämt. Isåfall är det (hähä) lägre än glocalnet.

tjing!

Låt honom inte ta dig!

Håkan Hellström är nog bäst i hela världen, ändå. Trots att jag sett Kent så känner jag att Håkan ligger nämre. (Herregu, vilken dirty mening det blev!)

Iallafall så har jag slutat konfan nu. Jag är alltså officiellt okristen nu. Och det är ju bra. Beroende på hur man ser på kristendomen. Själv tycker jag att den är ganska konstig, men med det menar jag inte att jag tycker att det är konstigt att tro på något (Gud i det här fallet) utan själva delen med synd och sådant. Att homosexuella inte ska få gifta sig i Guds hus är ju bara fel. Och varför är det mesta syndigt? Svara på den, du! Prästen vi har (eller nu får jag väl säga "haft") känns äcklig. Peddo. Fel. Inte som en Guds man, så att säga. Nejmen, skämt åsido - han formulerade sig faktiskt ganska konstigt. Och prästen (eller vänta... hon var ju inte ens präst!) som vi hade först var helt sicko, hon sa en massa konstiga saker. Typ att vi skulle lämna våra föräldrar och familj för tron, om vi var tvungna - för det hade hon gjort. Men so what, vi kanske har ett liv. Iallafall jag. Och det är ju självklart.

Håkan, Gud och Kent i ett inlägg, and more to go, kan det bli bättre? Ja, jag måste väl nämna André Wickström då. Hur sjukt kul får man vara egentligen? Han är min absoluta favorit komiker (om man inte räknar med Magnus Betnér, han är ju lätt bäst) nu! Till och med Lisbeth höll med mig om att han är kul, och det visar ju att han är något stort!

Föresten så ska vi på klassresa till Götet. Söfttarrrrnsss (skulle jag kunna säga, om jag inte var så oerhört välformulerad av mig). Min klass äger inte, men vad kan man begära? Jag har min bästa vän, min näst bästa vän och Oskar där. Vilken placering Oskar har på min "bästa väns lista" har jag inte bestämt än. Men jag gissar på att han är ganska högt upp. Han kan spela gitarr, har sjukt bra humor och kan citera Björn Gustafsson lika bra som jag! Dessutom ska han spela ackorden (heter det så? Noter, Toner?) i "Lyssna till ditt hjärta", då jag och Mackan ska sjunga. Skön suprise för resten av klassen, vi hade nämligen tänkt framföra den på nätterna under klassresan.

Praise the Lord!

Min kära blogg funkar igen, så ni skall icket frukta. Haha. Nejmen, nu har mina fanz äntligen en anledning till att leva igen. Hittade föresten en helt sicko blogg (var det en blogg?) igår, med en tjej som räknade ned till sitt självmord. Hon började med 90 dagar, och nu är det 36 dagar kvar. Sjukt. Men vad ska man göra? Hon har ju redan bestämt sig. Eller, för att vara helt ärlig så var det Häggbom som skickade länken (hon är säkert helt sicko hon med, för hur hittade hon den egentligen?) Iallafall så är jag på skolan nu, så då kan jag inte direkt skriva ner webbadressen till självmordssidan, fast å andra sidan: skulle jag ha gjort det om jag hade den? Näe.

Men nu kommer nog mina "favorit" klasskamrater snart. Dags att gå, annars säger de väll till läraren (eller rektorn, zomg!)

TJING!

RSS 2.0