:)

Idag hade vi byadag... Det var tråkigt, urtrisst och alldeles, alldeles, underbart. Haha, nejmen. Vi, jag och Oskar dårå, hade guidad tur och jag hälsade alla välkomna. Så vid 10 var vi klara, liite drygt och vänta på alla andra. Men det var ju kul, ibland iallafall.

Ska sova hos mormor ikväll, dvs. att man missar "fekket". Haha, "syyynd".


Hare gött, hej!

Okejokej hårsprej

Jag ska göra en ny msn, den jag har nu är helt sjukt jobbig att komma ihåg! Och extremt jobbig att säga "Jaggickpåmånengolvstreck fast på engelska, jaa det är två o i moon". Så därför, kära läsare, har jag ställts inför ett dilemma: Ska jag heta [email protected] eller [email protected]? Båda är lediga, och jag hoppas att ni inte tar dem ifrån mig...

Just nu lutar det åt tretusen, ingen förklarning till namnet dock... Men frusenman vore så sjukt kul (speciellt om jag addar mamma!)

Hare gött, hej! (RÖSTAHH)


Känn ingen sorg för mig gbg!

Var i gbg med klassen (därav min oaktivitet i bloggen, det finns alltid en anledning - men den som väntar på ngt gott har troligen väntat i onödan), från Torsdag till Måndag. Oh yes. Och nu tänkte jag dra en rövare och göra en såndär sjukt tråkig resedagbok, med alla dagar, istället för att sammanfatta allt kort. Men det kommer förmodligen äga ändå, och inte alls vara lika tråkigt som man tror. Förmodligen.

Torsdag 22/5
Okej, vaknade extremt tidigt (farväl sovmorgon!)... Klev upp vid 6 för att duscha, eftersom vi skulle vara på skolan halv åtta. Jag inser att det kan låta för tidigt, att kliva upp 1 ½ halv timme innan - men då har du inte sett hur låångsamt mitt hår torkar. Iallafall så ska vi inte gå in på  detaljer (eller snarare: jag ska inte gå in på detaljer)... Kom iallafall dit, till skolan dårå, några minuter för sent men vi fick iallafall åka med den snabbaste bilen. Tror jag. Det var första gången jag flög, någonsin (skandal!) och mackorna var goda. Vi kom fram till götet vid... ett, två nånting. Kvart över två tror jag vi checkade in. StrömbergDanielssonSjöblom i 445. Väldigt djupt och poetiskt. Sen gick vi till Nordstan, Europas största shoppingcenter (my ass!) och var där för länge. Jag köpte en snygg väska och sedan var det tydligen dags för mat. Först gick vi ungefär en km fel, och insåg att restaurangen låg exakt vid Nordstansöppning. Fint! Maten var äcklig, men jag åt mest. JAG VANN! På kvällen bowlade vi, jag kom tvåa sen sist. Men det var enbart för att jag blev störd av de råsnygga spelarna bredvid. Mmmh, Tom Delonge-lookalike!

Äsch, serri, jag orkar inte dra de andra dagarna. I'll tell yah later!

Hare gött, hej!


Vår!

Jag älskar våren. Man blir så bubbligt glad och allt blir så fint. Eller? Jag har fått fler finnar än någonsin (mmh, choklad), har fått fetingvadmuskler (ser ut som en transa), mitt hår är bajs (faktiskt, jag måste klippa mig... ser ut som en misslyckad emokid) och, tja, jag har världens roligaste solbränna. Men det är smällar man får ta! Har ju trots allt världens bästa blogg, med världens bästa besökare. Hej mamma!

Förresten, vill man höra bra musik ska man gå in på www.lastfm.se och skriva in Jason Mraz. Mmmh.


Hare gött, hej!

ZOMG.

Jag övervägde nyss att gå in på lunar, jag bör nog gå och lägga mig nu. Godnatt.

Så hej, jag hare okej.

Lärarnas planering är ju helt upfuckad! Förra veckan var det fysik prov och typ 10 (om inte mer) timmars arbete med Winners & Losers... Nu ska vi ha en byadag sista dagen i maj, där jag och Oskar ska ha en guidad tur (lol på den!) - enda haken är att vi liksom har 2 veckor på oss (med 2 timmar varje vecka = 4 timmar) att lära oss allt om 15 hus, möbler, ägare och...ja, allt. Vi ska dessutom vara beredda att berätta för världen om det. MY ASS! Dessutom ville nog lärarna pusha oss liite hårdare, genom att ta bort en svenska halvtimme (som vi egentligen skulle ha om byadagen på, dårå) och ha ordklasser istället. Sen, tre dagar efter byadagen, ska vi ha ett prov om det. Tack!

Nu fokuserar jag på mitt engelska spec, som just nu innehåller omkring 10 sidor om Tarantino... Mhh, got to gillar the movie killar! Sjukt bäst, men sjukt mycket arbete med det. Ska hinna framsidan också. Det är alltså engelskan, som vi också har 4 timmar på oss i veckan (2 kvar...) att göra och det ska lämnas in på fredag. Sen har vi ju, såklart, biologi specet också. Där skriver jag om bebisar, och första frågan - av 6 - har tagit 7 handskrivna sidor. Och jag är lååångt ifrån klar. Det här ska lämnas in innan vi åker till Götet, det gör vi nästa Torsdag, men faktadelen (Det vill säga allt utom innehållsförteckning, slutord, källor och framsida) ska helst in i morgon. Hell no! Jag har dels inte med mig arbetet hit (är hos pappa at this moment, ska sova här) och dels så är det omöjligt att hinna klart. Jag har ju för helvete knappt gjort en 1/6 av faktan. Slutordet vill jag inte ens tänka på, inte heller att jag måste skriva ner allt på datorn heller.

Sen har vi ju vår (o)kära vikarie, som ska ge oss ett prov på fredag. I religion, på omkring 30 sidor i boken + ett fyrasidigt häfte med frågor + två häften med faktaord...

Go kill myself, jatack. Älskar er planering, verkligen! (och schysst, Agneta, att dissa oss en månad till. Saknarej lite, men... Ja, schysst.)

Hare gött, hej!

Snabba cash... Johnny Cash?

Ska göra snabba cash imorgon, eller egentligen inte snabba. Bara cash alltså. Ska räfsa... Så det är engentligen långsamma cash. Men vem bryr sig? Cash som cash, liksom...

Målade klart mitt namn idag, det dög iaf. Gjorde även ett fysik prov och fick beröm på gympan. Det är serri första gången det har hänt på typ 5 år. Tack, Ingela. Jag hoppas att det är hon som sätter gympabetygen och inte Jerker. Då blir det iaf skapligt rättvist. 

Hela veckan har jag jobbat sate med Winners & Losers (i geografi dårå...) så jag hoppas att det gick bra. Eller hyfsat bra. G+ skulle jag gissa på.

Nu ska jag iallafall sova och drömma. Insåg idag hur sjukt snygg Owen Wilson egentligen är. mmh! Och han från King Kong (men det visste jag ju redan innan), Adrien Brody heter han - ifall ni vill googla! Han har brytit näsan 3 ggr, om jag inte minns fel. Cooling!

Hare gött, hej! 

Hej dagboken. höhö.

Idag gjorde jag matte nationella (som jag egentligen skulle gjort då jag var sjuk, för rålänge sen!) och det gick inte alls bra. Jag satt och skrev lika frenetiskt som Tage brukar göra (stiften flög av osv.) i ungefär 45 minuter. Sen var det en kvart kvar, och jag insåg varför det inte verkade rimligt det jag skrivit: På varje uppgift hade jag gjort sista uträkningen fel. Så, med en kvart på mig, så suddade jag ut allt och skrev nya svar... Det gick ju inte direkt bra, kan jag lova!

Jag hann preciiis klart med Winners & Losers idag, skrev exakt fyra sidor och gjorde en väldigt vacker framsida. Skulle gissa på ett G+ (....max...) med tanke på den vikarie vi har nu. Inte nice.

Nu gör jag engelska. Det är Tarantino för hela slanten, inte mig emot dock. Visste ni förresten att han har fotfetisch? Men snart är det slut på det roliga, måste plugga fysik som sate (men vad är meningen, man får ju ändå bara G...).

Började förresten på min väggmålning idag. Hann dock bara skissa namnet och skriva EM. Men det ser bra ut  - än så länge.

Hare gött, hej!

jag vet att ni har saknat mig.

Jag har iallafall varit i stugan och skaffat mig en schysst solbränna (ser iaf hudfärgad ut nu, istället för likblek)... Sanningen och säga så somnade jag utomhus och solbrände mig, såg ut som en misslyckad brat i flera dagar MEN nu börjar jag iallafall se ut som en människa... Dock inte som mig själv, men det får duga.

Under min tid i fjället så hände det några udda saker:
1. Morfar nekade att han var moderat, och det har minsann aldrig hänt förr. Jag drog lite på smilbanden och skrattade för mig själv. In yah face, det kanske var första maj som smittade av sig.
2. En liten gullig tant undrade om jag var modell och hon var inte ens ironisk. Som tur var hann jag kväva skrattet och mumlade "Nerå." Och då undrade hon "om jag iallafall inte var mannekäng, med så fin och slank kropp?". Tittade konstigt på henne innan jag gick iväg. Jag tror att hon var lite ironisk iallafall.
3. Lurade Mackan att jag varit med skogisen. Haha, vår käre vän.

Hare gött, hej!


RSS 2.0