Knutby.

Knutby, det här är våran stad. Knutby, här har vi inga val. Hos oss är ingen normal! (Rally)

Såg 'Skotten i Knutby' ikväll. Ska man skratta eller gråta, liksom? Kristibrud liknar Carola men är, tro det eller ej, ännu mer crazy. Barnflickan fick sms av Helge Fossmo (pastorn dårå) men trodde att det var från Gud. Hon trodde alltså att Gud skrev sms med budskapet att hon skulle döda två personer, varav en av dem var hustru till pastorn. Pastorn styrde det mesta med järnhand, och ringde senare (då mordet och mordförsöket skett) till försäkringsbolaget och ville ha pengar av dem, för att hustrun dött. Sedan påstod han att det inte alls var hans fel, trots att han skrivit smsen.

Sen det hänt har 3 stycken lämnat sekten, 3 stycken. Efter att de har fått veta att det var pastorn som låg bakom morden... De skyddar honom, och de tror fortfarande att Kristibrud har en speciell relation till Jesus och Gud. Att hon är ngn slags.. Ja, Gud vet vad (...och det vet han nog).

Shit, det blev ett seriöst inlägg!

Hare gött, hej!

Kommentarer
Postat av: llindb

Rally - Knutby, alltså den är så fruktansvärt bra! Kan det varit jag som tipsat dig om den? för länge länge sedan, i en by långt långt borta, brukade jag skicka den över msn..

2008-06-02 @ 23:38:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0